Voor toepassingen in de infra hebben wij twee standaard oplossingen te bieden voor brugconstructies: de volledige composietbrug en het composietbrugdek. De eerste variant omvat de gehele constructie. Je kan spreken van een integratie tussen onderconstructie en brugdek. En de tweede variant omvat enkel het brugdek, waarbij de onderconstructie mogelijk van een ander materiaal gemaakt kan worden.

Naast deze 2 oplossingen die wij voor brugconstructies te bieden hebben, zijn er nog veel meer soorten bouw- en kunstwerken die door ons met dit materiaal gemaakt kunnen worden. Hierbij kan gedacht worden sluizen, leuningwerk, via-, aqua en ecoducten, vangrails, funderingconstructies ect. Omdat deze constructies redelijk specifiek zijn, participeren wij graag mee in het ontwerp traject.

Composiet brug

Ondanks zijn recente introductie, is de composiet brug door velen een “geaccepteerd” en erkend product. Zijn duurzame en onderhoudsvrije eigenschappen winnen het van staal, hout en beton. Naast deze aspecten is de massareductie, dat met dit materiaal te realiseren is, in veel gevallen een gewenst fenomeen. Klik hier voor meer informatie.

Composiet brugdek

Naast de complete brug, zijn wij ook fabrikant en leverancier van composiet brugdekken. Wij leveren zowel gevacu├╝minjecteerde dekken als gepultrudeerde dekken. Zowel voor zwaarverkeer als voor fiets- voetgangers verkeer, bieden wij oplossingen. De composiet brugdekken worden opmaat gemaakt en, indien u wenst, afgemonteerd op de hoofddraagconstructie. Klik hier voor meer informatie.