Composite Structures is dé specialist in het ontwerpen, construeren en bouwen met composietmaterialen. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en innovatie, realiseren wij projecten in de infra-, bouw-, en industriële sector.

Circulariteit


Preventie

Binnen het voortraject verkennen we samen met de opdrachtgever de mogelijkheden om het inzetten van nieuwe materialen te voorkomen.

Waardebehoud

We maken duurzaam gebruik van reeds bestaande grondstoffen, materialen, objecten en processen en verlengen waar mogelijk de levensduur van bestaande objecten.

Waardecreatie

We ontwerpen: toekomstbestendig; voor meerdere levenscycli; voor optimaal beheer en onderhoud; voor duurzaam materiaalgebruik; voor minimaal grondstof en energieverbruik in aanleg- en gebruiksfase. 

Hergebruik

De lange levensduur van onze composietproducten maakt dat voor kan komen dat het product al vóór het verstrijken van de levensduur overbodig is geworden. Composiet is niet eenvoudig terug te brengen naar de oorspronkelijke grondstof. Hoogwaardig hergebruik in een andere functie is daarentegen vaak wel een optie. Een goed voorbeeld van hoogwaardig hergebruik is dat we voor de Provincie Friesland brugdekplanken hebben gefabriceerd met als basisgrondstof gebruikt composiet. 

Lifetime solutions with fiberglass

Wij komen graag met u in contact

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Composite Structures B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@compositestructures.nl

0183 359 416