Vacature tekenaar/ werkvoorbereider

Wij zijn op zoek naar een tekenaar/ werkvoorbereider die het team van Composite Structures komt versterken. Met jouw hulp willen we onze ambities waar maken en groeien op internationaal niveau. Klinkt dit voor jou als een leuke uitdaging? Lees dan verder!

Jouw functie

Als gecombineerd tekenaar/ werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het maken van tekeningen en het begeleiden van de realisatie van alle composiet constructies die we bij CS produceren. Jij stelt overzichtstekeningen op, zorgt voor de optimalisatie van standaardontwerpen en het parametrisch uitwerken van standaardontwerpen. Daarnaast ga je met jouw kennis aan de slag met het bouwen van een brug configurator en werk je deze verder uit.

Als het ontwerpproces voltooid is zorg je er voor dat de juiste materialen besteld worden en stem je alles af met collega’s van de productie. Je bewaakt de projectplanning en houdt goed contact met de betrokken partijen (bijv. opdrachtgevers en ingenieursbureaus).

We exporteren steeds meer van onze producten, voornamelijk bruggen, naar het buitenland (België, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk etc.). Het is ons doel om dit te laten groeien. Dit doen we samen met een exclusieve handelspartner, waar jij nauw mee samenwerkt.

We vinden het leuk als je meedenkt over optimalisaties, innovaties en verbeteringen op het bedrijfsproces.

Jouw profiel

  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je bent een doorpakker, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bezit minimaal HBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Ervaring met werken in Autocad Inventor is een pré
  • Ervaring in de composiet-branche is een pré

Onze organisatie

Composite Structures is dé specialist in het ontwerpen, construeren en bouwen met composietmaterialen. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en innovatie, realiseren wij projecten in de infra-, bouw-, en industriële sector. Dit doen wij op internationaal niveau en voor steeds meer opdrachtgevers.

We zijn een platte organisatie waarbij iedereen in een goede sfeer elkaar helpt. Met elkaar behalen we onze doelen. Jouw inbreng is daarbij ontzettend belangrijk.

Je gaat aan het werk in een modern kantoor aan de Duurzaamheidsring in Meerkerk die wij delen met ons moederbedrijf Aannemersbedrijf Damsteegt. Hier zijn ook de productieloodsen gevestigd.

 

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede voorwaarden.

Interesse gekregen?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of mail je CV naar info@compositestructures.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.