Composiet leuningen - duurzaam en onderhoudsarm

Wij leveren duurzame, onderhoudsvrije composiet leuningen, meestal als onderdeel van onze composietbruggen. De leuningen zijn ook apart te plaatsen in de openbare ruimte, bijvoorbeeld tegen een muur of in de grond. Een composiet leuning van Composite Structures is voordelig en levert een gunstige EMVI-score.

Composiet leuning: grip op duurzaamheid

Een composiet leuning is een zeer duurzame keuze, vanwege de onderhoudsarme grondstoffen die gebruikt worden en de lange levensduur. Daarnaast bieden leuningen van composiet nog meer voordelen:

  • Slecht brandbaar
  • Geen corrosie
  • Licht, en daarmee makkelijk op te bouwen
  • Robuust en vandalismebestendig
  • Goed te bewerken met diamantgereedschap

Laat u een brug door ons plaatsen? Dan houden wij in het ontwerp altijd rekening met zo min mogelijk grondstof- en materiaalgebruik. Zo houdt u grip op de duurzaamheid van uw object, nu én in de toekomst. Lees meer over composiet en duurzaamheid.

composiet leuning

Stel uw composiet leuning op maat samen

De composiet leuning stelt u eenvoudig op maat samen uit een set van standaard stijlen, voeten, tussenregels en bovenregels. Ons assortiment bestaat uit:

   Bovenregel: 140 x 100 x 5 mm
•    Tussenregel: 80 x 30 x 5 mm
•    Baluster: 100 x 100 x 6 mm
•    Voet: 220 x 120 x 155 mm
•    Afdekkap boven- en tussenregels

Wilt u meer weten over de materiaaltechnische zaken, download dan de brochure of de besteksteksten van de CS® leuning.

Leuning vervangen brugwerk

Is de huidige leuning van uw brugwerk aan vervanging toe? Dan is een composiet leuning ideaal om deze mee te vervangen. Het materiaal is robuust, licht, vele malen duurzamer dan hout of staal en bovendien onderhoudsarm. Ook is maatwerk mogelijk. Zo kunt u kiezen uit diverse ontwerpen, van rond of een vierkant ontwerp, met verschillende aantallen en typen tussenregels. De leuningen zijn leverbaar in bijna alle beschikbare RAL-kleuren. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over de voordelen van leuningen van composiet en de mogelijkheden voor maatwerk.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vul onderstaand formulier in om ons direct een bericht te sturen. We reageren meestal binnen één werkdag.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.