Composiet brugdek

Composite Structures ontwerpt, fabriceert, én bouwt breed toepasbare composiet brugdekken voor uw project. Van fietsbruggen en voetgangersbruggen tot en met zwaarverkeersbruggen. Een composiet brugdek van Composite Structures voldoet vanzelfsprekend aan alle geldende bouwnormen. We zijn niet alleen producent en leverancier, maar ook aannemer in eigen bedrijf: we kunnen uw volledige civieltechnische project uit handen nemen.

Composiet brugdek met slijtlaag

Een brugdek van composiet met slijtlaag vormt een duurzaam en lichtgewicht alternatief voor hout of asfalt. De slijtlaag is in iedere gewenste kleur te produceren. Of u nu een brugdek wilt renoveren of een complete brug wilt vervangen of bouwen, alle combinaties zijn bij ons mogelijk. Geen levering is standaard, want elk project is maatwerk: van basaal ontwerp tot architectonisch complex. Altijd passend in het landschap. Wilt u meer weten? Bel ons over uw plannen, we spreken u graag.

Composiet brugdek specificaties

  • Productie: door middel van vacuüminjectie 
  • Overspanning: tot 30 meter
  • Maximale standaardbreedte: 7 meter per element
  • Certificering: volgens Eurocode en NEN-normen
  • Ontwerp: volgens bouwrichtlijn Cur-aanbeveling 96

Bekijk ook de besteksteksten van ons brugdek.

Composite Structures en duurzaamheid

Bij Composite Structures houden we ons continu bezig met duurzaamheid. Wij werken altijd met aandacht voor zo minimaal mogelijk grondstoffen- en materiaalgebruik. Ook minimaliseren we het grondstof- en energieverbruik in de aanleg- en gebruiksfase van een composiet brug.
Daarnaast zijn we doorlopend op zoek naar duurzame alternatieven voor onze bruggen en brugdekken. We hebben zelfs een volledig circulaire bio-based composietbrug ontwikkeld. Ook het brugdek van deze brug is voor het grootste deel samengesteld uit biologisch afbreekbaar, duurzaam materiaal. 

Composiet brug met dek laten bouwen? Neem contact op!

Onze kracht als Composite Structures ligt niet alleen bij de kwaliteit van het geleverde materiaal, zoals een composiet brugdek. Vanaf onze oorsprong in de traditionele bruggenbouw en de realisatie ervan hebben wij jarenlange ervaring opgebouwd in de civieltechnische aannemerij. Wij zijn dus niet alleen een bruggenleverancier, maar ook een bouwer. We denken over de hele linie met u mee: van ontwerp tot de plaatsing van de constructie, fundaties, én wegenaansluiting. Dankzij onze expertise houden we grip op de gehele organisatie van het project. Meteen makkelijker schakelen voor u. Wilt u meer weten? Neem dan contact op.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Vul onderstaand formulier in om ons direct een bericht te sturen. We reageren meestal binnen één werkdag.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Composite Structures B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@compositestructures.nl

0183 359 416