Aannemersbedrijf Damsteegt B.V.         

In de realisatiefase doen we vaak een beroep op de kennis, kunde, het materieel en de mensen van Aannemersbedrijf Damsteegt. Het verzorgen van transport en het inhijsen van een brugdek behoort tot de werkzaamheden die dikwijls voor ons uitgevoerd worden.

 

Janson Bridging         

Janson Bridging is marktleider in Europa voor de verhuur van stalen modulaire bruggen, pontons, roro’s en ferry’s en wereldwijd het grootste verhuurbedrijf. Composite Structures B.V. werkt exclusief samen met Janson Bridging op het gebied van verkoop van bruggen in Europa. 

krafton ®     

krafton ® heeft een groot scala aan hoogwaardige GVK-profielen ontwikkeld. Met een team van experts worden de GVK-profielen vervaardigd middels pultrusietechnologie. Het samenstellen van de profielen tot brug wordt door Composite Structures B.V. uitgevoerd. 

 

 

IPV Delft     

Snelle levering, eenvoudige plaatsing en een goed doordacht ontwerp. Dat is wat ipv Delft en Composite Structures mogelijk maken met het gezamenlijk ontwikkelde standaard bruggensysteem. Het systeem bestaat uit een composiet brugdek en drie verschillende leuning-types. Geschikt voor alle brugtypen en leverbaar in elke gewenste afmeting. Per situatie stelt u eenvoudig een brugontwerp samen. Dankzij de vrijheid in afmetingen en de drie tijdloze leuning-types past het bruggensysteem in iedere omgeving.

 

 

Volg een rondleiding:

Lifetime solutions with fiberglass

Wij komen graag met u in contact

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.

Contactgegevens

Composite Structures B.V.
Duurzaamheidsring 320
4231 EX Meerkerk

Email:
info@compositestructures.nl

0183 359 416