Een assortiment van stijlen, voeten, tussenregels en bovenregels maken verschillende uitvoeringen mogelijk. Bevestiging kan zowel op als tegen het dek gerealiseerd worden. CS® leuning is leverbaar in bijna alle beschikbare RAL-kleuren. Onderhoud is voor de levensduur van het materiaal niet nodig. CS® materiaal heeft een minimale levensduur van 100 jaar.

Hier vindt u bestekteksten van de CS® leuning.

Belasting

De CS® leuning voldoet aan de norm voor leuningbelasting van 3 kN/m (EN 1991-2). Uniek is dat de leuningstijl 10×10 cm extra is versterkt met een tussenschot, daarmee voldoet de stijl aan de eisen voor leuningbelasting. De stijl wordt verlijmd in de leuningvoet.

Modulair systeem

Het modulaire systeem van het leuningwerk maakt diverse uitvoeringen mogelijk. Er kan gevarieerd worden in aantallen en typen tussenregels. 
Een ronde of rechthoekige uitvoering is mogelijk. Bekijk voor de mogelijkheden de brochure.

Toepassingen

CS® leuning is zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie van bruggen. Vaak dient een CS ® leuning ter vervanging van houten of stalen leuningwerk.

Assortiment

  • Bovenregel               : 140 x 100 x 5 mm
  • Tussenregel              : 80 x 30 x 5 mm
  • Baluster                    : 100 x 100 x 6 mm
  • Voet                          : 220 x 120 x 155 mm
  • Afdekkap boven- en tussenregels

Eigenschappen CS® leuning

Het materiaal van de CS® leuning voldoet aan de Europese standaard E23 volgens EN13706. Wij adviseren voor bewerkingen, zoals boren, zagen en slijpen om diamant gereedschap te gebruiken. Meer informatie is vermeld in onze brochure.