Vacature productiemedewerker

Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker composiet (GVK). Ben jij op zoek naar productiewerk, heb je VMBO werk- en denkniveau en ben je een doorpakker? Dan is dit misschien wel de perfecte baan voor jou!

Jouw functie

Als productiemedewerker werk je mee aan de productie en afwerking van al onze composiet producten. Het productieproces start met het leggen van glasvezelmatten, vervolgens sluit je een vacuüminfuus aan en injecteer je het met hars.

In de afwerking van de producten voer je verschillende soorten bewerkingen uit (bij glasvezelversterkte kunststof halffabricaten). Bewerkingen die voorkomen zijn onder andere; slijpen, coaten, verven, lijmen, plamuren en monteren. Tussendoor verplaats je producten horizontaal en verticaal door de loods.

Dankzij jouw zorg en inzet gaan onze producten strak afgewerkt de fabriek uit.

Jouw profiel

  • Je bent een teamplayer die maximaal resultaat wil behalen
  • Je hebt goed technisch inzicht
  • Het lezen en uitvoeren van tekeningen is voor jou geen probleem
  • Je hebt ervaring met het bedienen van elektrisch handgereedschap
  • Je bent leergierig
  • Je hebt een flexibele instelling en laat je niet van je stuk brengen wanneer onvoorziene zaken op je pad komen.
  • Je bent een doorpakker, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bezit minimaal VMBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat
  • Ervaring in de composiet-branche is een pré

Onze organisatie

Composite Structures is dé specialist in het ontwerpen, construeren en bouwen met composietmaterialen. Vanuit onze passie voor duurzaamheid en innovatie, realiseren wij projecten in de infra-, bouw-, en industriële sector. Dit doen wij op internationaal niveau en voor steeds meer opdrachtgevers.

Je gaat werken in een moderne productiefaciliteit aan de Duurzaamheidsring in Meerkerk. Veiligheid staat voorop, daarom zorgen we voor de juiste kleding, materieel en een schone werkomgeving. Het team medewerkers bij Composite Structures is heel divers met verschillende nationaliteiten.

 

 

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard belonen we je met een goed salaris en goede voorwaarden. Afhankelijk van je ervaring en inzet varieert het salaris tussen de 2.000,- en 2.600,- per maand.

Interesse gekregen?

Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaand sollicitatieformulier of mail je CV naar info@compositestructures.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wilt u weten wat we met uw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.